Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unban + reclamatie
Mulțumim pentru observații. Sugestiile privind funcționarea forumului vor fi analizate separat, dacă vor fi formulate într-un mod constructiv și în secțiunea corespunzătoare.
Acest subiect are ca scop analizarea cererii de unban. Comentariile care nu au legătură cu subiectul sau urmăresc provocarea unor conflicte vor fi considerate off-topic și vor fi moderate conform regulamentului.
Reply
Wink 
(10 hours ago)NasFulger Wrote: În urma verificării conturilor implicate, o parte dintre acestea folosesc aceeași adresă IP și au fost create într-un interval foarte scurt, având ca unică activitate postarea în acest subiect.

Comunitatea încurajează exprimarea unei opinii, însă utilizarea mai multor conturi pentru a influența o discuție sau pentru a provoca conflicte nu este acceptată.
În continuare vom analiza exclusiv dovezile privind cererea de unban. Comentariile fără dovezi și atacurile la persoană nu vor influența decizia.

Okay vad ca nu se poate altfel, atunci de ce adminul dumneavoastra Hard nu a stat nici macar sa fac un WG scan??? este chiar de rasul lumii din pacate, asa ca vreau sa imi dati acest unban pentru ca daca joci bine nu inseamna direct ban mai ales neatentionat. Daca nu stiti va ajut eu si va arat cum se face, prima oara se cere un scan WG, se verifica acel player, in cazul asta chiar eu si gata. Chiar este asa de greu sau este lenea prea mare? o seara faina si astept unban-ul.
Reply
Tot eu te ajut . Debaneaza baiatu ca NU o facut nimica
De maine pune mana si intareste forum. Incepe cu inregistrarea utilizatorilor
Dupa ia fiecare cont fake rusesc si ori stergel ori verifica ca in cont e link cu virus vezi poza
Nu o ajuns stergerea postarilor lor 
Dupa fa regulament clar pt jucatori si admin cu toate regulile CLARE
Si bafta cu servereul

https://i.postimg.cc/RZxS00kn/Screenshot...0b12-2.jpg

Si poti acum sa stergi si conturile mele . Ca ti-am dat destule lectii . Sa vina pacea ca e vara

Attached Files
.jpg   Screenshot_2026-06-30-22-42-24-82_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg (Size: 59.84 KB / Downloads: 4)
Reply
Salut.
Nu am vazut motivul CLAR pt care ai luat ban.
Nu am vazut DOVADA pentru care ai luat ban.
Reply
(06-29-2026, 07:35 PM)sNkkk- Wrote: 1. SteamID (obligatoriu): 76561199153326781

2. IP (opțional): x

3. Data și ora aproximativă a banului: 29.06.2026, 22:20

4. Motivul banului (exact cum a apar): nu exista motiv din moment ce nu imi cere wg (ca si un admin de calitate)

5. Adminul care ți-a dat ban (dacă știi): [CS]HARDWORLDWIDEF

6. Explicația: a fost un ban absurd pentru ca al vostru admin, a zis inca de cand am intrat pe server ca sunt codat si eu am crezut ca face misto si am zis "da frate cum sa nu" si a fost dupa o cutie si l-am luat prin ea pentru ca stiam ca este deja acolo pentru ca il vazusem inainte. Din pacate nu am facut demo sau ceva dar va pot arata screenshoturi din consola. Si plus de asta el injura oamenii ceea ce nu e normal ca admin.

7. Ai mai fost banat pe server? nu

Domnule  [CS]HARDWORLDWIDEF, as dorii si eu un demo sau macar un ss cum ca mi-ai dat ban si pentru ce fel de motiv, iti multumesc.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)