2 hours ago
Reparati Gresala .
Scoate doar Adminul ca is deacord , eu unde NU vad corectitudine plec singur din fuctie
DAR lasa-ma sa joc pe server linistit .
Si atunci cand vezi ca utilizez cod sau deranjez jocul ca SIMPLU Jucator
Atunci poti bana . NU scoti si adminu si banezi
Si cel putin cu mine ai pace . Ca din cate am vazut NU sunt singuru cu care ai probleme
Mai ai un admin in functie care da pika din cate vad si conturi rusesti cu kg
Alea NU imi apartin
Cauta singur ip-ul real unde mi-ai dat banul si NU am facut hibe ca jucator ca ai timp si vreme.
Restu le cauti degeaba is ip-uri prin Vpn pierzi timpu cu ele . Pot juca si prin Vpn pe server am incercat merge da sacadeaza ca naiba . Si Trump prima data o atacat Iranu dupa o negociat . Putin la fel. Eu la fel. Alt tau Mr SnOw X SnEg
Scoate doar Adminul ca is deacord , eu unde NU vad corectitudine plec singur din fuctie
DAR lasa-ma sa joc pe server linistit .
Si atunci cand vezi ca utilizez cod sau deranjez jocul ca SIMPLU Jucator
Atunci poti bana . NU scoti si adminu si banezi
Si cel putin cu mine ai pace . Ca din cate am vazut NU sunt singuru cu care ai probleme
Mai ai un admin in functie care da pika din cate vad si conturi rusesti cu kg
Alea NU imi apartin
Cauta singur ip-ul real unde mi-ai dat banul si NU am facut hibe ca jucator ca ai timp si vreme.
Restu le cauti degeaba is ip-uri prin Vpn pierzi timpu cu ele . Pot juca si prin Vpn pe server am incercat merge da sacadeaza ca naiba . Si Trump prima data o atacat Iranu dupa o negociat . Putin la fel. Eu la fel. Alt tau Mr SnOw X SnEg