Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unban + reclamatie
Wink 
(Yesterday, 04:33 PM)NasFulger Wrote: În urma verificării conturilor implicate, o parte dintre acestea folosesc aceeași adresă IP și au fost create într-un interval foarte scurt, având ca unică activitate postarea în acest subiect.

Comunitatea încurajează exprimarea unei opinii, însă utilizarea mai multor conturi pentru a influența o discuție sau pentru a provoca conflicte nu este acceptată.
În continuare vom analiza exclusiv dovezile privind cererea de unban. Comentariile fără dovezi și atacurile la persoană nu vor influența decizia.

Okay vad ca nu se poate altfel, atunci de ce adminul dumneavoastra Hard nu a stat nici macar sa fac un WG scan??? este chiar de rasul lumii din pacate, asa ca vreau sa imi dati acest unban pentru ca daca joci bine nu inseamna direct ban mai ales neatentionat. Daca nu stiti va ajut eu si va arat cum se face, prima oara se cere un scan WG, se verifica acel player, in cazul asta chiar eu si gata. Chiar este asa de greu sau este lenea prea mare? o seara faina si astept unban-ul.
Reply

Messages In This Thread
Unban + reclamatie - by sNkkk- - 06-29-2026, 07:35 PM
RE: Unban + reclamatie - by DoOmM - 06-29-2026, 09:33 PM
RE: Unban + reclamatie - by NoWay - Yesterday, 05:08 AM
RE: Unban + reclamatie - by BumBum - Yesterday, 05:25 AM
RE: Unban + reclamatie - by Pac Pac - Yesterday, 05:31 AM
RE: Unban + reclamatie - by Ruc Muc - Yesterday, 05:48 AM
RE: Unban + reclamatie - by Sunal - Yesterday, 11:04 AM
RE: Unban + reclamatie - by NasFulger - Yesterday, 04:33 PM
RE: Unban + reclamatie - by sNkkk- - 9 hours ago
RE: Unban + reclamatie - by TramZ - 10 hours ago