Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unban + reclamatie
1. SteamID (obligatoriu): 76561199153326781

2. IP (opțional): x

3. Data și ora aproximativă a banului: 29.06.2026, 22:20

4. Motivul banului (exact cum a apar): nu exista motiv din moment ce nu imi cere wg (ca si un admin de calitate)

5. Adminul care ți-a dat ban (dacă știi): [CS]HARDWORLDWIDEF

6. Explicația: a fost un ban absurd pentru ca al vostru admin, a zis inca de cand am intrat pe server ca sunt codat si eu am crezut ca face misto si am zis "da frate cum sa nu" si a fost dupa o cutie si l-am luat prin ea pentru ca stiam ca este deja acolo pentru ca il vazusem inainte. Din pacate nu am facut demo sau ceva dar va pot arata screenshoturi din consola. Si plus de asta el injura oamenii ceea ce nu e normal ca admin.

7. Ai mai fost banat pe server? nu
Reply
Din pacate tipul acesta face greseala peste greseala si NU pateste Nimic . 
De asta isi permite .
NU e admin . E chiar Manager si il tine in brate fondatorul e singura banuiala
Cauta la alte cereri sa vezi cum fondatorul promite ca primeste downgrade cand ar trebui remove
Si in consola pe real e tot manager . Asta e serveru . Vei primi unban probabil. Si el va fii Neatins.

E Romania si la cs sunt cumetriii. Obisnuiestete din pscate 

https://i.postimg.cc/85kNsPq0/aa.jpg

Attached Files
.jpg   aa.jpg (Size: 122.23 KB / Downloads: 19)
Reply
Wow. Am ramas socat de tot ce am citit pe acest forum. 
E pacat ca o comunitate frumoasa e distrusa de pile si interese si conducere slaba
Corect ar fii ca fondatorul sa isi ceara scuze si sa prezinte dovezi cum ca acest individ a primit Remove
Altfel va face victima dupa victima pana va goli serverul
Rusinie Rusine Rusine
Reply
Fac pariu pe ce vreti voi . Ca in cateva ore ca sa cenzureze TOT
Fondatorul va sterge aceste postari ca fiind probabil abuzive ca il deranjeaza 
la imaginea serverului si va restrictiona functia amx_who in consola ca sa NU mai pateasca
faze de genul sa ii fie deranjate sinecurile
Exact ca in politica cenzurarea presei etc . Cine spune adevarul si deranjeaza e Executat
Reply
Se pare ca o primit UPgrade nu DownGrade 
L-a premiat de asta are arfe de Smardoi pe tasatatura ca f2f is pilaf toti

https://i.postimg.cc/L4wD90TP/Screenshot...0b12-2.jpg

Attached Files
.jpg   Screenshot_2026-06-30-08-28-27-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg (Size: 98.85 KB / Downloads: 16)
Reply
Si ce mai poate sa faca sa il salveze. E de ochii lumi chiar sa ii dea Remove
Si in secret sa il puna sa isi modifice nick-ul si il baga din nou pe functie
Si toti credeti ca el e caput si pe real e tot el cu alt nume sa nu fie recunoscut si pe functie normal
Welecome To LaGroapa.ro
Reply
Poti sa il si suni direct pe nea Tibor HardLife

https://i.postimg.cc/CM2vsZS0/Screenshot...0b12-2.jpg

Attached Files
.jpg   Screenshot_2026-06-30-14-02-28-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg (Size: 92.76 KB / Downloads: 13)
Reply
În urma verificării conturilor implicate, o parte dintre acestea folosesc aceeași adresă IP și au fost create într-un interval foarte scurt, având ca unică activitate postarea în acest subiect.

Comunitatea încurajează exprimarea unei opinii, însă utilizarea mai multor conturi pentru a influența o discuție sau pentru a provoca conflicte nu este acceptată.
În continuare vom analiza exclusiv dovezile privind cererea de unban. Comentariile fără dovezi și atacurile la persoană nu vor influența decizia.
Reply
Imi explici te rog stimate domn fondator ce atac la persoana am facut ?

Am prezentat din consola ca acest admin manager Hard are tot functia

Asta dupa ce dumneavoastra singur ati scris ca ii dati DownGrade

Din moment ce acest admin NU a primit singur ridicati suspiciuni de pile si relatii. 

Ca daca erati corect i-ati fii dat remove de cand a facut banuri si pika abuziv

Acel admin singur si-a pus datele personale pe forum la cerere admin

Eu doar am preluat informatii deja postate si ca dovezi am pus poze argumentate

Mai bine v-ati cere scuze pt tot , ati arata si dovada ca adminu a primit remove

Chiar o primit ca am verificat si eu are slot vip acum . Si gata . Problema rezolvata. Sara buna
Reply
Cat despre conturi daca ne spuneti ca NU e voie conturi multiple

De ce platforma lagroapa.ro permite creearea de conturi multiple.

Si detaliez 2 conturi una dupa alta cu acelasi ip si dupa schimbare de ip alte 2 conturi

De ce adresa de mail nu cere verificare prin confirmare de activare a contului pe email

Ca sa se verifice ca adresa de mail e reala si nu fake

O platforma de jocuri respectabila ca leaguecs.ro sau laleagane.ro au aceste sisteme puse la punct

Platforma dvs dupa cum e si numele e " LaGroapa" . 

Te-am facut pe toate planurile K.O
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)