Create an account

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere unban

1. SteamID (obligatoriu):STEAM_0:0:792643237

2. IP (opțional):-

3. Data și ora aproximativă a banului:22:40

4. Motivul banului (exact cum a apar):Am fost banat pentruu aim

5. Adminul care ți-a dat ban (dacă știi):nu stiu

6. Explicația:ma jucam linistit pe bycastor, harta de polar, eram cu deagle in baza ct, dadeam hs, si ma gandesc ca pentru chestia asta mi-a dat ban, tin sa mentionez ca sunt steam on

7. Ai mai fost banat pe server? Nu
Reply

1. SteamID (obligatoriu): Mevu

2. IP (opțional):

3. Data și ora aproximativă a banului: 11.05.2026 ora 12:15

4. Motivul banului (exact cum a apar): (banned permanently)

5. Adminul care ți-a dat ban (dacă știi): Nu scrie

6. Explicația: Am steam de foarte multi ani, nu am folosit niciodata coduri, nu stiu sa folosesc si nu inteleg cum am luat eu ban direct, fara sa discute nimeni cu mine. Nu se justifica aceasta actiune si daca se poate, mi-as dori sa ma contacteze fondatorul pentru a discuta personal cu el.

7. Ai mai fost banat pe server? Nu, sunt nou!
Reply

(05-11-2026, 09:47 AM)Mr SnOw X SnEg Wrote: Buna

Eu te-am banat

In linkul urmator este demo-ul :

https://limewire.com/d/42ee3#nwQ8gB33aw

Mr Sbow, 

Eu nu folosesc coduri, nu stiu sa folosesc! Nu am folosit niciodata, puteai sa ma intrebi sa intri in pc.....ce vrei tu. Va rog unbam pentru ca este un steam vechi. 

Multumesc
Reply

Este algoritmul ce-l caut eu la boti, ei se ingramadesc la usa, eu caut acel algoritm, nu prea cred ca cei cu steam folosesc coduri. Nici nu ma rog de tine, stiu ca nu folosesc coduri pentru ca nu stiu si nu folosesc! Intelege si pune unban!
Multumesv
Dupa ce vad ca am unban, nu voi mai intra niciodata la voi pe server! Va rog sa ma anuntati cand am unban.
Reply

Salut, am vazut ca am luat unban, de obicei nu imi place sa stau sa despic firul in 4, mi-am urmarit si eu demo-ul si nu stiu ce ai vazut tu suspicios in stilul meu de joc si in plus eu nu stiu pe nimeni care sa poata baga aim pe steam on
Reply

Neconcludente ambele demo-uri. 

La cristian pur si simplu tine apasat si ei se strang acolo, mai fac si eu asta uneori.
Reply

(05-11-2026, 02:55 PM)fKuuuu Wrote: Neconcludente ambele demo-uri. 

La cristian pur si simplu tine apasat si ei se strang acolo, mai fac si eu asta uneori.

Am 50 ani ,habar nu am cum se joaca cu coduri. Oricum nu mai intru, doar tin foarte mult la dreptate! Asa fac, merg si trag, am zone unde trag non - stop. Nici nu stiu cum sa ma uit la un demo. Vreau doar sa fie corect. Parca pe vremuri se facea poze si se cereau.
Reply

Este si aici varianta cu poze, doar ca el nu a folosit-o de data asta.
Suntem oameni, mai facem greseli care se pot repara.
Reply

PRO UnBan

Se poate intampla sa gresesti, insa d-aia e bine cu SS, pentru a inlatura din suspiciuni.

P.S.: De ce nu sunt thread'uri separate, per instanta? Cat si reply-ul adminului sters.
Reply

Vreau sa stiu pentru ce am luat din nou ban, va las aici si motivul pentru care m-a banat baiatu asta snow egg sau cum il cheama

Kicked by Console: "sugi (banned permanently)"
Kicked :"sugi (banned permanently)"

Baiatu cam insista

Kicked by Console: "SNEB E MATA BOULE (banned permanently)"
Kicked :"SNEB E MATA BOULE (banned permanently)"
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB © LaGroapa.ro